Fotoalbum · Bolle Buik

 


 

  Zwanger op de foto.

 

Een zwangerschap is een heel speciaal moment in je leven. Er groeit een wondertje in jouw buik. Hiermee veranderd ook je lichaam en krijgt prachtige vormen. Daarom is het ook zo mooi en speciaal om dit vast te leggen. Je buik is het mooist tussende 33 a 37 weken.

 

Samen bekijken we wat voor foto's je mooi vind zodat je echt de foto's krijgt die speciaal zijn en een mooie herinnering aan je zwangerschap. Denk eraan dat je op de dag van de shoot geen knellende kleding draagt omdat dit afdrukken geeft in je huid. Denk aan randjes van sokken of een te strakke band om je buik. Het zou zonde zijn als je daardoor een streep op je buik zou zien.

 

Tevens is het mogelijk om verschillende kledingsets mee te brengen zodat je tussendoor kunt afwisselen. Denk hierbij aan rust dus niet teveel prints of grote letters op de shirts. Dit geld ook voor je partner of eventuweel jullie andere kinderen, als die mee op de foto gaat. stem de kledingkleur op elkaar af.

 

Het is altijd handig om een witte en een zwarte top en legging/boxer mee te nemen Een spijkerbroek die wel nog past maar de knoop niet meer dicht kan. (past er geen broek meer. Probeer dan eens een broek van je partner?? Een shirt waar alleen de bovenste knoop dichtkan, maar bij de buik open blijft staan. Maar natuurlijk mag je lievelings jurk, blouse of broek ook mee.

 

En wat ook nog mogelijk is zijn bijvoorbeeld: Een knuffel Slofjes/sokjes of een lief klein rompertjes

 

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.