Fotoalbum · huwelijk

 

Bruidsfotografie Werkwijze

 

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Het mogen vastleggen van een trouwdag is een bijzondere en dankbare taak.

Geen bruiloft is hetzelfde en elk bruidspaar is uniek. Het is fantastisch om als fotograaf de momenten vast te leggen die straks de mooiste herinneringen zullen worden. Foto’s zorgen ervoor dat u deze speciale dag elke keer opnieuw kunt beleven.

rimanda fotografie zorgt voor een bruidsreportage waarbij uw wensen centraal staan. Kwaliteit,  professionaliteit en enthousiasme. Goede apparatuur, techniek en passie voor mijn vak maken de foto’s bijzonder zodat u na de bruiloft nog kunt nagenieten van alles wat uw huwelijksdag zo speciaal heeft gemaakt. E dat je specale dag steeds weer op nieuw kunt beleven met familie en vrienden.

Ik verheug mij erop om u als bruidspaar te ontmoeten en uw huwelijksdag vast te mogen leggen op foto. Neem eens een kijkje in mijn portfolio op deze website. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

WERKWIJZE BRUIDSFOTOGRAFIE

Tijdens onze eerste ontmoeting maken we kennis met elkaar. Het belangrijkste is om een goede klik te hebben met de fotograaf. Daardoor voelt u zich op uw gemak op de  huwelijksdag en dat heeft weer een goede uitwerking op de foto’s!

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we al uw wensen met betrekking tot de fotografie, de locatie en de mogelijkheden voor een trouwalbum. Ik beantwoord zoveel mogelijk van uw vragen. Daarna volgt eventueel een offerte op maat. Om alles zo goed mogelijk voor te bereiden maken we vlak voor de bruiloft nog een afspraak om de hele dag nogmaals te bespreken.

Op uw trouwdag zal ik de foto’s maken zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn, zodat u maximaal kunt genieten van deze bijzondere dag.  Ik werk met professioneel apparatuur, en heb altijd een ‘back-up camera’ bij de hand.

Met mijn oog voor detail en gevoel voor emotie leg ik de mooiste momenten vast op camera.

Na het fotograferen van jullie feestelijke dag maak ik een selectie van de foto’s. Deze foto’s loop ik een voor een na. Ik corrigeer ze op kleur, contrast, helderheid en maak eventueel een conversie naar zwart-wit. Bij Rimanda fotografie staat kwaliteit altijd voorop! De gehele selectie krijgt u op DVD gebrand. Heb je ook een trouwalbum besteld dan maak ik die ook op een professioneel mannier op de weize dat we besproken hebben.

Jullie foto's komen ook op mijn website te staan met een code dat de familie en vrienden de foto's naar kunnen bestellen dat je er zelf geen werk aan hebt.

 

Ik kijk naar ons samenwerking uit.